top of page
Charlotte Norlund 1.jpg

Om meg

Møt en av Norges fremste kvinnelige gatekunstnere. Med en unik høy grad av realisme ved sjablonger, symbolisme og konsept, forskjønner det urbane landskapet. Kunsten vekker også viktige samtaler og kaster lys over presserende sosiale spørsmål.

" I en verden hvor kreativiteten ikke kjenner noen grenser, skiller en artist seg ut fra mengden med sin unike visjon, dristige stil og ubestridelige talent.

Legg ut på en spennende reise med CFSN mens hun forvandler gater til gallerier, der hvert veggmaleri gjenspeiler hennes lidenskap, dyktighet og urokkelige forpliktelse til å tilføre verden farger og betydning."

Erfaring

Charlotte Norlund f.1989
Sertifisert master i ØBK ( Østfold billedkunstforening )
Medlem av Moss kunstforening
Medlem av NBK

Utdannet kunstfaglig ved Florence Academy of Art

Utdannet Prosjektleder à 2022.

Prosjektleder og konseptutvikler.

Mottatt kunststipend fra Moss kommune 2019

 

Norlund  som profesjonell utøvende kunstner som holder til i Møllebyen i Moss. Herunder arbeides det med utvikling av kunst og kulturprosjekt. 

 

fARGER

CFSN arbeider med fargenes påvirkningskraft til seeren. Billedkunst er komponert av elementer satt sammen til en komposisjon. Fra motivet, fargevalget og mediumet fortelles det en historie fra kunstneren til seeren. 

Farger setter tonen for stemningen og setter sving i følelseslivet. Med spraybokser kommer malingen ut med intensitet og fart som man kan se i maleriene. Av tusenvis av små dråper akrylmaling sprayes fargene med energien som legges inn i hvert trykk. 

SYMBOLISMe

Et symbol er et tegn, en gjenstand, en handling eller noe annet som har en dypere mening. Symboler er ideen kunstneren ønsker å forsterke og formidle slik at budskapet i motivet forsterkes.

CFSN sin symbolbruk kommuniserer den indre visjonen med kunstverket. Seeren ledes til et subtilt hint eller en direkte påpekelse som bygger opp kunstverket. Motivet og symbolismen er i et samspill for å kode et budskap fra formidler til mottaker.

KUNST & KULTUR

CFSN jobber som en idègrunder for konsept for kunst- og kultur prosjekter. Ved å lage workshops, festivaler og verksted skapes aktivitet og lavterskeltilbud.

Verdiskapende prosjekt skapes som egen aktør med samarbeidspartnere som lokale kunstnere, bedrifter, organisasjoner og kommunen. 

Gjennom kunst og kultur jobbes det med møteplasser for miljø, inkludering og folkehelse.

Design uten navn (13).jpg

Det aller viktigste du gjør er å feile masse ! Det betyr at du har prøvd noe. Veien videre er å fortsette å feile, men  på en annen måte hver gang. Feil, juster, feil og juster som en evigvarende dans. Samtidig som man er sulten på å finne løsninger.

En dag, er du blitt så kompetent og dyktig på feil at man velger riktige retninger, løsninger og prosjekt i livet.

bottom of page