top of page
Charlotte Norlund 1.jpg

Foto: Ellen- Marie Kristiansen

0M KUNSTNEREN

Charlotte Norlund  (f.1989)

Pseudonymet CFSN

Medlem av ØBK og NBK

Godkjent Master av ØBK

Utdannet kunstfaglig ved Florence Academy of Art

Utdannet Prosjektleder à 2022.

Kurator for Verdifestivalen

Styreleder i Moss Pride

Mottatt kunststipend fra Moss kommune 2019

 

Norlund  som profesjonell utøvende kunstner og prosjektleder.

Drifter av eget galleri i KunstnerVerksted  som er et kunstnerkollektiv i Møllebyen i Moss.

 

Kunstneren debuterte på Galleri Henrik Gerner i Moss, 2015. Videre har det vært fellesutstillinger, separatutstilling på cafè riis og Rygge kunstforening.

 

CFSN er en av Norges få kvinnelige gatekunstnere. Gjennom 13 år har.

Arbeidet er preget av kunstprosjekter i offentlig rom, utsmykning av lokaler og kunstaktiviteter med barn og ungdom.

Oppdragsgivere er en blanding av kommunale, bedrifter, næringsutviklere og private samlere.

Gjennom sitt arbeid veksles det mellom ulike medier innenfor visuell kunst. Spisskompetansen er knyttet til billedkunst i form av sjablonger

(gatekunst), oljemalerier og tegning.

 

Med utdannelse innenfor akademisk tegning og klassisk realisme brukes denne kunnskapen til å utvikle unike verk. Bildene inneholder ofte urbane farger og bruken av symbolisme står sterk i kunsten.

Internasjonalt har bilder deltatt på utstillinger via Art Fairs i Milano og USA. Med verk ble jeg plukket ut til finalist i stencilarprize i Austraila, 2016.

 

Design uten navn.jpg
2.jpg
1.jpg

fARGER

CFSN arbeider med fargenes påvirkningskraft til seeren. Billedkunst er komponert av elementer satt sammen til en komposisjon. Fra motivet, fargevalget og mediumet fortelles det en historie fra kunstneren til seeren. 

Farger setter tonen for stemningen og setter sving i følelseslivet. Med spraybokser kommer malingen ut med intensitet og fart som man kan se i maleriene. Av tusenvis av små dråper akrylmaling sprayes fargene med energien som legges inn i hvert trykk. 

SYMBOLISMe

Et symbol er et tegn, en gjenstand, en handling eller noe annet som har en dypere mening. Symboler er ideen kunstneren ønsker å forsterke og formidle slik at budskapet i motivet forsterkes.

CFSN sin symbolbruk kommuniserer den indre visjonen med kunstverket. Seeren ledes til et subtilt hint eller en direkte påpekelse som bygger opp kunstverket. Motivet og symbolismen er i et samspill for å kode et budskap fra formidler til mottaker.

KUNST & KULTUR

CFSN jobber som en idègrunder for konsept for kunst- og kultur prosjekter. Ved å lage workshops, festivaler og verksted skapes aktivitet og lavterskeltilbud.

Verdiskapende prosjekt skapes som egen aktør med samarbeidspartnere som lokale kunstnere, bedrifter, organisasjoner og kommunen. 

Gjennom kunst og kultur jobbes det med møteplasser for miljø, inkludering og folkehelse.

20181016_160237.jpg
Charlotte Norlund 4.jpg

Det aller viktigste du gjør er å feile masse ! Det betyr at du har prøvd noe. Veien videre er å fortsette å feile, men  på en annen måte hver gang. Feil, juster, feil og juster som en evigvarende dans. Samtidig som man er sulten på å finne løsninger.

En dag, er du blitt så kompetent og dyktig på feil at man velger riktige retninger, løsninger og prosjekt i livet.

bottom of page